Ohjeita sähköisen kulkuavaimen sekä ryhmäliikuntuntien varausjärjestelmän käytöstä. Klikkaa tästä, niin pääset lukemaan lisää!

Elo
19
2016

Ohjeita Kunnon Paikan sähköisen kulkuavaimen sekä ryhmäliikuntatuntien varausjärjestelmän käytöstä:

- Kulkuavaimen etuihin kuuluu:

* Oikeus varata paikkoja ryhmäliikuntatunneille. Ilman kulkuavainta et siis pysty lunastamaan tekemiäisi varauksia. Puolet paikoista on varattavissa etukäteen varausjärjestelmästä, puolet täytetään saapumisjärjestyksessä.

* Pääsy kuntosalille päivittäin klo 6.00-22.30 (poistuminen klo 00.00 mennessä)

 

- Kulkuavaimen hinta on 10 €. Hinta ei ole panttimaksu eli rahaa ei palauteta takaisin.

- Muista leimata sähköinen kulkuavaimesi AINA vastaanoton asiakaspäätteellä. Jos tulet kuntosalille aukioloaikojen ulkopuolella, niin se, että avaat ulko-oven kulkuavaimelle, ei riitä. Leimaus tule silti AINA tehdä myös asiakaspäätteellä.

- Muistathan, että sähköinen kulkuavain on HENKILÖKOHTAINEN. Et saa luovuttaa avainta kenenkään toisen haltuun ja tullessasi kuntosalille aukioloaikojen ulkopuolella, et saa päästää ovesta ketään muita kuin itsesi sisälle.

- Sähköisellä kulkuavaimella saat seuraavat alennukset yhteistyökumppaneiltamme:

* Intersport Rovaniemi: - 20 % kaikista tekstiileistä, kengistä sekä fitnessvälineistä (mm. jumppapallot, jumppamatot jne.) ja -10 % sykemittareista
* Cafe & Bar 21: - 10 % salaateista
* Kauneushoitola Beauty Heaven: -15 % kaikista palveluista (Ei voi yhdistää muihin tarjouksiin!)

Alennuksen saat näyttämällä kulkuavainta!

- ’Miten varaan paikkoja ryhmäliikuntatunneille?/Miten perun varaukseni?’

Kirjaudu Kunnon Paikan nettisivuilla omilla tunnuksillasi varausjärjestelmään ->

PAIKAN VARAUS RYHMÄLIIKUNTATUNNILLE:
Klikkaa kohtaa ’RYHMÄLIIKUNTAKALENTERI’, jolloin kalenteri aukeaa sinulle. Klikkaa sitä tuntia, jolle haluat paikan varata -> Sinulle aukeaa näkymä, josta näet kyseisen tunnin ohjaajan sekä tunnin kuvauksen -> Klikkaa kohtaa ’VARAA’ -> Sivulle ilmestyy teksti ’ VARAUKSESI LISÄTTIIN ONNISTUNEESTI -> Sinulla on nyt paikka tunnille!

VARAUKSEN PERUMINEN:
Klikkaa kohtaa ’OMAT TIEDOT’ -> Sivun vasemmasta alareunasta löydät kohdan ’TULEVAT VARAUKSET’ -> Valitse varaus, jonka haluat perua ja klikkaa kohtaa ’PERU’ -> Järjestelmä varmistaa haluatko perua juuri sen kyseisen varauksen, paina ’OK’ -> Sivulle ilmestyy teksti ’VARAUKSESI PERUTTIIN ONNISTUNEESTI’

HUOM!

- Varaus tulee lunastaa viimeistään 5 minuuttia ennen tunnin alkua. Jos varausta ei ole lunastettu siihen mennessä, niin varaus raukeaa.

- Varaus täytyy perua viimeistään 2 h ennen tunnin alkamista. Jos lunastamattomia varauksia kertyy kolme, niin varausoikeus lukkiutuu automaattisesti ja sinun täytyy maksaa tilin uudelleen aktivointi-maksu (10 €), jotta pystyt taas varaamaan tunteja.

- Mistä näen varaukseni ryhmäliikuntatunneille/käyntini kuntosalilla?

Kirjaudu Kunnon Paikan nettisivuilla omilla tunnuksillasi varausjärjestelmään. Oikeaan yläkulmaan avautuu kohta ’OMAT TIEDOT’ -> Tätä klikkaamalla pääset omiin tietoihin ja sieltä näet myös tulevat varaukset, menneet varaukset sekä kuntosalikäynnit. Omien tietojen kautta pääset myös muuttamaan omia tietoja (osoite, sähköposti, puhelinnumero jne) sekä vaihtamaan salasanan.

- ’En halua vastaanottaa Kunnon Paikan sähköposteja/tekstiviestejä ’

Kirjaudu Kunnon Paikan nettisivuilla omilla tunnuksillaan varausjärjestelmään. Oikeaan yläkulmaan avautuu kohta ’OMAT TIEDOT’ -> Omissa tiedoissa on kohta VIESTINTÄ-ASETUKSET ja sieltä pääset valitsemaan seuraavista vaihtoehdoista: Haluan vastaanottaa sähköposti- ja tekstiviestejä, Haluan vastaanottaa vain sähköpostiviestejä, Haluan vastaanottaa vain tekstiviestejä, En halua vastaanottaa mitään viestejä.

- ’Järjestelmä kirjaa automaattisesti facebookkiin, jos käyn ryhmäliikuntatunneille tai kuntosalilla. Miten saan tämän asetuksen pois?

Kirjaudu Kunnon Paikan nettisivuilla omilla tunnuksillaan varausjärjestelmään. Oikeaan yläkulmaan avautuu kohta ’OMAT TIEDOT’ -> Omissa tiedoissa on kohta ’SALLI AUTOMAATTISET PÄIVITYKSET FACEBOOKKIIN’ ja sen vieressä pieni ruutu -> Kun ruudun klikkaa tyhjäksi, facebook ei tee enää automaattisia päivityksiä.

- ’Olen unohtanut salasanani’

Mene Kunnon Paikan nettisivuille. Oikeassa yläkulmassa, kirjautumisosion yhteydessä, on kohta ’UNOHTUIKO SALASANA?’ -> Tätä klikatessa järjestelmä pyytää ensiksi sähköpostisi ja lähettää sen jälkeen sinne ohjeet uudesta salasanasta.