Kuntosali

Kunnon Paikasta löydät yhden Rovaniemen suurimmista kuntosaleista, sillä kuntosalitilaa on noin 600 neliötä! Laaja vapaapainoalue sekä kattava valikoima erilaisia aerobisia- sekä kuntosalilaitteita takaavat sen, että saat käyttöösi kaiken mitä treeneihisi tarvitset. 

Aerobiset laitteet: Juoksumatot, Crosstrainerit, Kuntopyörät, Soutulaitteet

Kuntosalilaitteet: TechnoGym-, Matrix-, Gym 80-, David- sekä Star Trac -sarjojen parhaimmisto

Vapaapaino-alue:  

Lisäksi mm. 

 

Laadukkaan ja kattavan treeniympäristön lisäksi haluamme varmistaa onnistumisesi ja tarjota sinulle asiantuntevaa opastusta! Valitse vain itsellesi paras vaihtoehto:

1. KUNTOSALIOPASTUS

Kuntosaliopastuksessa tutustuaan kuntosaliin ja käydään läpi laitteiden käyttö sekä säädöt

2. HENKILÖKOHTAINEN KUNTOSALIOHJELMA

Henkilökohtainen kuntosaliohjelma sisältää alkuhaastattelun, toiveidesi sekä tavoitteidesi mukaisen kuntosaliohjelman ja sen läpikäymisen käytännössä kuntosalilla.

3. PERSONAL TRAINER-PALVELUT

Onko tavoitteenasi pudottaa painoa, lisätä lihasvoimaa, kasvattaa lihasmassaa tai kohottaa kuntoa paremman terveyden edistämiseksi? Personal Training on yksilövalmennusta, joka sopii kaikille iästä ja kunnosta riippumatta. Personal Trainer ohjaa ja kannustaa sinua saamaan kaiken hyödyn harjoittelusta irti turvallisesti ja tehokkaasti. Kiinnostuitko? Laita viestiä Fejalle! (feja.suopela@kunnon-paikka.com)