Personal Training ja Ravintovalmennus

 

 

KUNNON PAIKAN TIIMI

Feja Suopela, feja.suopela@kunnon-paikka.com, puh. 040 548 9355

Liikunnanohjaaja (AMK), Trainer4You Personal Trainer, Trainer4You Ravintovalmentaja (valmistuu tammikuussa 2017)

 

Riina Jänkälä, riina.jankala@kunnon-paikka.com, puh. 040 839 6542

Fysioterapeutti (AMK), Trainer4You Personal Trainer (valmistuu marraskuussa 2016), Trainer4You Ravintovalmentaja (valmistuu tammikuussa 2017), NLP Practitioner

 

Minna Tuisku, minna.tuisku@netti.fi, puh. 040 735 1252

Fysioterapeutti (AMK), Liikunnan ammattitutkinto (LAT), Ravintovalmentaja, Trainer4You-kuntosaliohjaaja

 

Juha Lehmonen, juha.lehmonen@gmail.com, puh. 040 533 4590

Fitfarmin sertifioitu Personal Trainer, Fitness- ja Ravintovalmentaja

 

VALMENNUKSET

PT tapaaminen 30 min

PT tapaaminen 60 min

 

PT 1 kk - PT 6 kk sisältävät: Kuntotestit, päivittyvän harjoituskalenterin, treeniohjelmat, ravinto-ohjeistuksen, jatkuvan sähköposti - / puhelinkonsultaation sekä Personal Trainerisi tsempin ja tuen.

PT 1 kk

Tämä paketti sopii täydellisesti sinulle, joka haluat tehokkaan startin harjoittelun aloittamiseen, olet epävarma taidoistasi ja tiedoistasi, haluat paljon ohjausta sekä tukea tai kaipaat todellista tehotreeniä kohti tavoitteitasi.

PT 1 kk Light

Oletko epävarma liiketekniikoistasi? Haluatko lisäboostia harjoitteluusi? Mietitkö miten sinun tulisi jaksottaa treenaamisesi? Jos pohdit jotain näistä kysymyksista, niin PT 1 kk Light on sinulle sopiva paketti!

PT 3 kk

Tässä intensiivisessä kolmen kuukauden valmennuksessa viikottaiset tapaamiset auttavat sinut alkuun elämäntapamuutoksessasi tai vievät sinua lähemmäksi tavoitteitasi ja parantavat tuloksiasi.

PT 3 kk Light

Tässä intensiivisessä kolmen kuukauden valmennuksessa säännölliset tapaamiset auttavat sinut alkuun elämäntapamuutoksessasi tai vievät sinua lähemmäksi tavoitteitasi ja parantavat tuloksiasi.

PT 6 kk

PT 6 kk auttaa ja tsemppaa sinut mahtaviin tuloksiin sekä kestäviin muutoksiin: oli kyse sitten painon pudotuksesta, lihasmassan hankinnasta tai kestävyyskunnon parantamisesta.

 

PT Ylläpito (12 kk)

PT Ylläpito-valmennuksella varmistamme, että saat haluamasi tuloksia myös intensiivisemmän PT-valmennusjakson jälkeen. Se sisältää treeniohjelmapäivitykset kolmen kuukauden välein sekä jatkuvan sähköposti- / puhelinkonsultaation.