Tuntikuvaukset

LESMILLS BODYPUMP

LesMills BodyPump on haastavaa sekä hauskaa lihaskuntoharjoittelua ja se sopii kaikille, jotka haluavat tehdä tunnissa koko kehon treenin. Tunnilla käytetään välineinä step-lautaa sekä levytankoa ja -painoja. Tervetuloa tälle maailman suosituimmalle ryhmäliikuntatunnille!

KAHVAKUULA

Kahvakuulaharjoittelu on voimailua yksinkertaista painoa nostelemalla ja monien lihasryhmien yhteistä suorittamista. Kahvakuulatreeni kehittää lihaskunnon lisäksi kehon hallintaa, tasapainoa, kestävyyttä ja liikkuvuutta. Kahvakuulia on saatavissa eripainoisia, 4 kilosta 28 kiloon.

LESMILLS GRIT STRENGTH

LesMills Grit Strength-tunti on 30 minuuttia kestävä raskas, lihasvoimaa kehittävä harjoitus, jossa harjoitusvastuksina käytetään levytankoa- ja painoja. Musiikki ja liikkeet tarjoavat treenin, joka parantaa hapenottokykyä, lihasvoimaa sekä -kestävyyttä. Tällä tunnilla pääset todellakin haastaamaan itsesi ja kokeilemaan rajojasi! How bad do you want it?

LESMILLS CXWORX

Revolutionary Core Training! 30 minuuttia kestävä LesMills CXWORX on kaikki, mitä tarvitset tehokkaaseen keskivartalotreeniin: Dynaamisten lihaskuntoliikkeiden ja kuminauhan avulla vahvistetaan vatsa-, selkä- ja pakaralihaksia. Liikkeiden vaihtoehtoiset suoritustavat mahdollistavat sen, että tunti sopii sekä aloittelijalle että jo kokeneemmallekkin treenaajalle.

RVP

RVP-tunnin alussa tehdään 10-30 minuutin pituinen helppo lämmittely- sekä askellusosuus ja tämän jälkeen luvassa on lihaskuntoharjoittelua, joka keskittyy reisiin, pakaroihin ja keskivartaloon. Tunnilla voidaan käyttää välineitä, kuten levytankoa ja -painoja sekä kuminauhaa, mutta liikkeitä tehdään myös kehonpainoa hyväksi käyttäen.

LESMILLS BODYCOMBAT

Haasta kuviteltu vastustajasi inspiroivan musiikin soidessa taustalla! LesMills BodyCombat on laji, josta saat valtavasti voimaa ja energiaa. Tunnilla hyödynnetään eri kamppailulajien, kuten karaten, taekwondon, kung fun, kickboxingin ja muay thain tehokkaita tekniikoita. Release your inner warrior!

LESMILLS BODYATTACK

LesMills BodyAttack on energinen intervallitreenitunti, jossa yhdistyvät atleettiset askelsarjat sekä voimaa ja kehonhallintaa kehittävät liikkeet. Luvassa tiukkaa treeniä ja kovaa hikoilua!

LESMILLS BODYJAM

Les Mills BodyJam on tunti, jossa saat heittäytyä tanssin pyörteisiin! Tunti sisältää alkulämmittelyn, 2-3 erilaista tanssisarjaa, joiden välissä on palauttelu, sekä loppuvenyttelyn. Tanssityylit vaihtelevat aina ohjelman mukaan. Tule mukaan jammaileen!

LESMILLS SH'BAM

LesMills Sh’bam on tanssillinen tunti, joka kestää 45 minuuttia ja koostuu 12 erityylisestä kappaleesta. Yksinkertaiset, mutta hauskat tanssiliikkeet tekevät tunnista täydellisen tavan kohottaa kuntoa ja samalla koet olevasi tanssilattian tähti! Come as you are, leave as a star!

LESMILLS BODYBALANCE

Les Mills BodyBalance on joogaan ja pilatekseen pohjautuva tunti, jonka liikkeitä rytmittää rauhallinen musiikki. Tunti kehittää liikkuvuutta ja tasapainoa, vahvistaa lihaksia sekä parantaa keskittymiskykyä.

KEHONHUOLTO & RENTOUTUS

Kehonhuolto on rentouttava tunti, joka sisältää venyttelyä, lihasten hierontaa palloja apuna käyttäen, pehmeitä liikkeitä sekä hengitys- ja rentoutusharjoituksia. Tunnin päätavoitteena on oman kehon kuuntelu sekä hyvä olo. Tunti soveltuu niin aloittelevalle kuin kokeneellekkin liikkujalle.

YIN JOOGA

Yin Jooga on sidekudosten vahvistamiseen ja venyttämiseen keskittyvä rauhallinen joogamuoto, jossa mieli rentoutuu. Tältä tunnilta saat apua eteenkin lantion alueen sekä alaselän jumeihin. Rauhallinen eteneminen liikkeestä toiseen mahdollistaa henkilökohtaisen ohjauksen, jonka ansiosta pääset nauttimaan joogasta juuri sinulle sopivalla tavalla. Yin Jooga sopii kaikille!

Bike 30

30 minuutin mittainen sisäpyöräilytunti. Sopii loistavasti aloittelijoille, mutta myös kokeneet polkijat saavat tästä hyvän ylläpitävän tai palauttavan treenin.

Bike 45

45 minuutin mittainen keskiraskas sisäpyöräilytunti, joka sopii aloittelijoista kokeneisiin polkijoihin.

Bike 55

55 minuutin mittainen sisäpyöräilytunti. Tämä sisäpyöräilytunneista raskain tarjoaa sinulle kovan treenin pitkillä työosuuksilla ja lyhyillä palautusjaksoilla.

Koskikatu 25
http://www.intersport.fi/fi/kauppa/rovaniemi/

Kunnon Paikan sähköisellä kulkuavaimella - 20 % kaikista tekstiileistä, kengistä sekä fitnessvälineistä (esim. jumppapallot, jumppamatot). Lisäksi -10 % sykemittareista.

Rovakatu 26
http://www.mandragora.fi

Kunnon Paikan sähköisellä kulkuavaimella - 10 % kaikki myymälän kahvit, teet ja suklaat.

Rovakatu 21
https://www.yuca.fi/

Kunnon Paikan sähköisellä kulkuavaimella - 10 % lounaasta.

Rovakatu 21
http://www.cafebar21.fi/

Kunnon Paikan sähköisellä kulkuavaimella - 10 % salaateista.

Valtakatu 21
http://hostelcafekoti.fi

Kunnon Paikan sähköisellä kulkuavaimella - 10 % kaikki ruoka- ja juomatuotteet.