Pilates

Yhteistyökumppanimme Aitopilates® Rovaniemi tarjoaa klassista pilatesta, josta saat liikkuvuutta, lihaskestävyyttä, kehonhallintaa ja tasapainoa samassa paketissa!

 

Mitä on pilates?

Aitopilates® Rovaniemen pilatestunneilla harjoittelet J. Pilateksen kehittämällä metodilla, jonka tavoitteena on parantaa kestävyyskuntoa, lihas- ja voimakestävyyttä, liikkuvuutta sekä kehon hallintaa ja tasapainoa. Aitopilateksen studiolla pääset harjoittelemaan pienryhmä- ja yksityistunneilla, saat yksilöllistä ohjausta sekä vinkkejä harjoitteluun.

Miten pilatekseen pääsee mukaan? Aitopilates® Rovaniemen pilatestunneille pääsee mukaan starttikurssin tai yksityistuntien kautta. Kunnon Paikan asiakkaana saat starttikursseista ja yksityistunneista 10 % alennuksen. Edun saat näyttämällä voimassa olevan asiakkuutesi. Voimassa oleva asiakkuus näkyy, kun kirjaudut nettisivuiltamme omiin asiakastietoihisi (’Omat sivut’).

  • Yksityistunti 72 € (norm. 80 €)
  • Starttikurssi mattopilatekseen 51 € (norm. 57 €): katso alkavat kurssit Aitopilateksen nettisivuilta.
  • ​Starttikurssi pilateksen laiteharjoitteluun 86 € (norm. 95 €): katso alkavat kurssit Aitopilateksen nettisivuilta.

Aitopilates sijaitsee aivan naapurissamme, osoitteessa Pekankatu 3. Heräsikö kysymyksiä? Haluatko tutustua palveluihin tarkemmin? Klikkaa itsesi tänne: www.aitopilatesrovaniemi.fi, niin löydät lisää infoa palveluista! Voit myös soittaa tai laittaa sähköpostia: kati.kuha@aitopilates.fi / 040 700 9929.

Kunnon Paikan yhteistyökumppaneiden edut Kunnon Paikan jäsenille

Bar & Yuca

Rovakatu 21
www.yuca.fi

-10 % ruokatuotteista. Edun saat näyttämällä voimassa olevan asiakkuutesi. Voimassa oleva asiakkuus näkyy, kun kirjaudut nettisivuiltamme omiin asiakastietoihisi ('Omat sivut').

Yuca

Pekankatu 3
www.aitopilatesrovaniemi.fi

Katso Aitopilateksen tarjoamat edut asiakkaillemme täältä.

Bar & Cafe 21

Rovakatu 21
www.cafebar21.fi

 -10 % ruokatuotteista. Edun saat näyttämällä voimassa olevan asiakkuutesi. Voimassa oleva asiakkuus näkyy, kun kirjaudut nettisivuiltamme omiin asiakastietoihisi ('Omat sivut').

Hostel Café KOTI

Valtakatu 21
http://hostelcafekoti.fi

-10 % kaikki ruoka- ja juomatuotteet. Edun saat näyttämällä voimassa olevan asiakkuutesi. Voimassa oleva asiakkuus näkyy, kun kirjaudut nettisivuiltamme omiin asiakastietoihisi ('Omat sivut').

Fysiokeskus Kouta

Rovakatu 13 L 7
www.fysiokouta.fi

Katso Fysiokeskus Koudan tarjoamat edut asiakkaillemme täältä.

RoPS

www.rops.fi

RoPS tarjoaa asiakkaillemme vaihtuvia etuja, joista tiedotamme netti- ja facebooksivuillamme.

Roifoto

www.roifoto.fujikuvat.fi

Roifoto tarjoaa asiakkaillemme vaihtuvia etuja:  -20 % tilatuista valokuvista. Tilaukset voi tehdä joko liikkeessä, www.roifoto.fi tai Fujikuvat-appin kautta (Roifoton liikkeen numero on 1499). Alennus lasketaan kuvia noudettaessa.