Viime viikolla teimme päätöksen, että Kunnon Paikan ovet suljetaan toistaiseksi. Asiakkaidemme ja henkilökuntamme terveys on meille kaikista tärkeintä.

Kiitämme asiakkaitamme todella vauhdikkaasta ja hienosta alkuvuodesta. Tammi- ja helmikuussa teitä kävi treenaamassa hurjan iso määrä. Nyt haluamme vastata sitoutumiseenne. Haluamme kehittyä ja viedä toimintaamme yhä eteenpäin.

Yhteistyössä on voimaa ja hyvin innoissamme ilmoitamme, että Kunnon Paikkaa ei johdeta enää yhden henkilön voimin. Ate sai nimittäin tähän kaverikseen kaksi mahtavaa tyyppiä. Liikuntakeskus Kunnon Paikka siirtyy huhtikuusta alkaen uuden yhtiön omistukseen. Yhtiössä ovat mukana Arto Autin lisäksi Erkki Kelhä ja Rauno Posio.

Toimintaa ja tiloja kehitetään. Remontti, joka alunperin oli aikomus tehdä heinäkuussa, aloitettiin jo viime viikolla. Ryhmäliikuntasali laajenee, kuntosalin puolelle saadaan lisää tilaa, kaikki sisäänkäynti siirretään tapahtumaan etuovesta. Tässä vain esimerkkejä tulevasta! Lupaamme, että tauon jälkeen tulemme avaamaan teille entistä paremmat ja viihtyisämmät puitteet treenaamiseen.

Koko henkilökuntamme toivottaa tsemppiä kevääseen teille, rakkaat asiakkaamme. Pysyttehän mukanamme ja jatkossakin saamme kehittää Kunnon Paikkaa yhdessä.

Lopuksi vielä muutama asia, joista olemme saaneet viime päivinä paljon kysymyksiä:

– Tulemme lainaamaan pienvälineitä asiakkaillemme (mm. BodyPump-settejä ja kahvakuulia). Välineet varataan varausjärjestelmämme kautta eli samalla tavalla kuin varaisit paikan ryhmäliikuntatunnille. Tarkemmat ohjeet julkaistaan torstaina (26.3.) klo 18:00.

– Voimassa olevia asiakkuuksia jatketaan asiakkuuden päättymispäivästä tauon verran. Saadaksesi tämän hyvityksen, tulee sinun käydä vastaanotossa, kun jälleen avaamme ovet. Toistaiseksi voimassa olevien asiakkuuksien laskutus on laitettu tauolle 18.3.2020 alkaen eli tästä päivästä alkaen uusia laskuja ei ole enää lähetetty.

Jos sinulla on mitä tahansa kysyttävää, voit laittaa viestiä: info@kunnon-paikka.com