Kuntosali

Kunnon Paikasta löydät kuntosalitilaa 500 neliötä! Laaja vapaapainoalue sekä kattava valikoima erilaisia aerobisia- sekä kuntosalilaitteita takaavat sen, että saat käyttöösi kaiken mitä treeneihisi tarvitset.

Aerobiset laitteet: Juoksumatot, Crosstrainerit, Kuntopyörät, Soutulaitteet

Kuntosalilaitteet: TechnoGym-, Matrix-, Gym 80-, David- sekä Star Trac -sarjojen parhaimmisto

Vapaapaino-alue:

  • Monipuoliset penkit ja tangot
  • Kyykkypaikat
  • Käsipainot 1-50 kg
  • Kahvakuulat

Lisäksi mm.

  • Bosut, tasapainotyynyt, jumppapallot
  • Vastuskuminauhat
  • Fitnessbagit 5-20 kg

Laadukkaan ja kattavan treeniympäristön lisäksi haluamme varmistaa onnistumisesi ja tarjota sinulle asiantuntevaa opastusta!

Valitse vain itsellesi paras vaihtoehto:

1. LAITEOPASTUS

Laiteopastuksessa tutustutaan kuntosaliin ja käydään läpi laitteiden käyttö sekä säädöt. Laiteopastusten ajankohdat löydät ryhmäliikuntakalenteristamme. Voit varata itsellesi paikan vastaanotosta tai sähköisen varausjärjestelmän kautta. Maksimiosallistujamäärä on 8 henkilöä. Laiteopastuksen kesto on noin 30 minuuttia ja se on asiakkaillemme maksuton.

2. HENKILÖKOHTAINEN LAITEOPASTUS

Henkilökohtaisessa laiteopastuksessa tutustutaan kuntosaliin ja käydään läpi laitteiden käyttö sekä säädöt. Lisäksi se sisältää valmiin 1-jakoisen kuntosaliohjelman sekä sen läpikäymisen käytännössä. Ohjelma valitaan kolmesta vaihtoehdosta, asiakkaan tavoitteen mukaan. Henkilökohtaisen laiteopastuksen hinta on 30 €.

Heräsikö kysymyksiä? Haluaisitko varata itsellesi ajan? Laita viestiä: kuntosaliohjaus@kunnon-paikka.com

3. HENKILÖKOHTAINEN KUNTOSALIOHJELMA

Henkilökohtainen kuntosaliohjelma sisältää alkuhaastattelun, toiveidesi sekä tavoitteidesi mukaisen yksilöllisen kuntosaliohjelman ja sen läpikäymisen käytännössä kuntosalilla. Henkilökohtaisen kuntosaliohjelman hinta on 60 €.

Heräsikö kysymyksiä? Haluaisitko varata itsellesi ajan? Laita viestiä: kuntosaliohjaus@kunnon-paikka.com

Koskikatu 25 (Kauppakeskus Rinteenkulma)
www.mandragora.fi

 -10 % kaikki myymälän ja kahvilan tuotteet. Edun saat näyttämällä voimassa olevan asiakkuutesi. Voimassa oleva asiakkuus näkyy, kun kirjaudut nettisivuiltamme omiin asiakastietoihisi ('Omat sivut').

Rovakatu 21
www.yuca.fi

-10 % ruokatuotteista. Edun saat näyttämällä voimassa olevan asiakkuutesi. Voimassa oleva asiakkuus näkyy, kun kirjaudut nettisivuiltamme omiin asiakastietoihisi ('Omat sivut').

Pekankatu 3
www.aitopilatesrovaniemi.fi

Katso Aitopilateksen tarjoamat edut asiakkaillemme täältä.

Rovakatu 24
www.hiusstudiovogue.fi

 -10 % normaalihintaisista palveluista. Edun saat näyttämällä voimassa olevan asiakkuutesi. Voimassa oleva asiakkuus näkyy, kun kirjaudut nettisivuiltamme omiin asiakastietoihisi ('Omat sivut').

Rovakatu 21
www.cafebar21.fi

 -10 % ruokatuotteista. Edun saat näyttämällä voimassa olevan asiakkuutesi. Voimassa oleva asiakkuus näkyy, kun kirjaudut nettisivuiltamme omiin asiakastietoihisi ('Omat sivut').

Valtakatu 21
http://hostelcafekoti.fi

-10 % kaikki ruoka- ja juomatuotteet. Edun saat näyttämällä voimassa olevan asiakkuutesi. Voimassa oleva asiakkuus näkyy, kun kirjaudut nettisivuiltamme omiin asiakastietoihisi ('Omat sivut').

Rovakatu 13 L 7
www.fysiokouta.fi

Katso Fysiokeskus Koudan tarjoamat edut asiakkaillemme täältä.

www.rops.fi

RoPS tarjoaa asiakkaillemme vaihtuvia etuja, joista tiedotamme netti- ja facebooksivuillamme.

www.roifoto.fujikuvat.fi

Roifoto tarjoaa asiakkaillemme vaihtuvia etuja:  -20 % tilatuista valokuvista. Tilaukset voi tehdä joko liikkeessä, www.roifoto.fi tai Fujikuvat-appin kautta (Roifoton liikkeen numero on 1499). Alennus lasketaan kuvia noudettaessa. Tarjous on voimassa 30.9.2020 asti.