Personal Training

Sannu Keränen

Sannu Keränen

Liikunnanohjaaja (AMK), Personal Fitness Coach, Äitiysliikunnan ohjaaja

’Oma harrastus- ja kilpataustani fitnesslajeissa ovat antaneet minulle kipinän syventyä ja kouluttautua erityisesti painonpudotuksen ja kehonmuokkauksen saloihin. Oli tavoitteenasi elämäntapamuutos, painonpudotus tai kisalavat, olen valmis olemaan tukenasi kohti tavoitettasi, juuri sinulle sopivalla tavalla. Valmentajana olen kannustava ja lempeä, mutta hyvällä tavalla myös vaativa. Minulle on tärkeää yhteinen matka valmennettavan kanssa kohti päämäärän saavuttamista.’

sannukeranen@gmail.com
puh. 040 507 3114 (jos en pysty vastaamaan puhelimeen, jätä tekstiviesti)

Minna Tuisku

Minna Tuisku

Fysioterapeutti (AMK), Liikunnan ammattitutkinto (LAT), Ravintovalmentaja, Kuntosaliohjaaja (Trainer4You)

’Valmentajana vahvuuksiani ovat ehdottomasti monipuolisuus ja vahva koulutustausta. Pidän myös fyysisistä haasteista (esim. erilaiset tuki- ja liikuntaelimistön vaivat). Valmennan ideologialla, joka tähtää kokonaisvaltaiseen muutokseen sekä ajattelussa että tekemisessä, en usko pikadietteihin tai temppuihin hyvän olon ja vahvan kunnon saavuttamisessa. Erityisosaamista minulla on mm. toiminnalliseen- sekä liikkuvuusharjoitteluun ja stressin hallintaan. Nautin työskentelystä kaikentasoisten kuntoilijoiden kanssa.’

fysiominttu@gmail.com
puh. 040 735 1252 (jos en pysty vastaamaan puhelimeen, jätä tekstiviesti)

Riina Jänkälä

Riina Jänkälä

Fysioterapeutti (AMK), Trainer4You Personal Trainer, NLP Practitioner, True Coach Certified Trainer (NLPersonal Trainer)

riina.jankala@kunnon-paikka.com
puh. 040 839 6542

Jatkan valmennuksia tammikuussa 2021!

Kysy lisää valmennuspalveluista suoraan Personal Trainereiltä!

Tutustu myös tarjoamiimme KUNTOSALIOHJAUS-palveluihin täällä.

Koskikatu 25 (Kauppakeskus Rinteenkulma)
www.mandragora.fi

 -10 % kaikki myymälän ja kahvilan tuotteet. Edun saat näyttämällä voimassa olevan asiakkuutesi. Voimassa oleva asiakkuus näkyy, kun kirjaudut nettisivuiltamme omiin asiakastietoihisi ('Omat sivut').

Rovakatu 21
www.yuca.fi

-10 % ruokatuotteista. Edun saat näyttämällä voimassa olevan asiakkuutesi. Voimassa oleva asiakkuus näkyy, kun kirjaudut nettisivuiltamme omiin asiakastietoihisi ('Omat sivut').

Pekankatu 3
www.aitopilatesrovaniemi.fi

Katso Aitopilateksen tarjoamat edut asiakkaillemme täältä.

Rovakatu 24
www.hiusstudiovogue.fi

 -10 % normaalihintaisista palveluista. Edun saat näyttämällä voimassa olevan asiakkuutesi. Voimassa oleva asiakkuus näkyy, kun kirjaudut nettisivuiltamme omiin asiakastietoihisi ('Omat sivut').

Rovakatu 21
www.cafebar21.fi

 -10 % ruokatuotteista. Edun saat näyttämällä voimassa olevan asiakkuutesi. Voimassa oleva asiakkuus näkyy, kun kirjaudut nettisivuiltamme omiin asiakastietoihisi ('Omat sivut').

Valtakatu 21
http://hostelcafekoti.fi

-10 % kaikki ruoka- ja juomatuotteet. Edun saat näyttämällä voimassa olevan asiakkuutesi. Voimassa oleva asiakkuus näkyy, kun kirjaudut nettisivuiltamme omiin asiakastietoihisi ('Omat sivut').

Rovakatu 13 L 7
www.fysiokouta.fi

Katso Fysiokeskus Koudan tarjoamat edut asiakkaillemme täältä.

www.rops.fi

RoPS tarjoaa asiakkaillemme vaihtuvia etuja, joista tiedotamme netti- ja facebooksivuillamme.

www.roifoto.fujikuvat.fi

Roifoto tarjoaa asiakkaillemme vaihtuvia etuja:  -20 % tilatuista valokuvista. Tilaukset voi tehdä joko liikkeessä, www.roifoto.fi tai Fujikuvat-appin kautta (Roifoton liikkeen numero on 1499). Alennus lasketaan kuvia noudettaessa. Tarjous on voimassa 30.9.2020 asti.