Sähköisen kulkuavaimen käyttö:
 • Sähköinen kulkuavain ostetaan ensimmäisen asiakkuuden oston yhteydessä vastaanotosta (ks aukioloajat etusivulta alhaalta) ja sen hinta on 10 €. Jatkossa kaikki ostamasi asiakkuudet ladataan tälle samalle kulkuavaimelle. Sähköinen kulkuavain ei ole pantillinen.
 • Sähköisellä kulkuavaimella pääset treenaamaan päivittäin klo 5.30-22.30, poistuminen klo 00.00 mennessä. Kulkuavain on HENKILÖKOHTAINEN: Et saa päästää sillä ulko-ovesta sisälle ketään muita kuin itsesi ja et voi antaa kulkuavaintasi kenenkään toisen henkilön käyttöön. Väärinkäytöksiin puututaan välittömästi!
 • Kulku tapahtuu aina pääovista Rovakadulta.
 • Kulkuavain tulee leimata vastaanoton asiakaspäätteellä jokaisen käynnin yhteydessä.
Ryhmäliikuntatuntien ennakkovaraukset:
 • Jotta voit lunastaa ennakkovarauksesi ryhmäliikuntatunneille, sinulla tulee olla sähköinen kulkuavain ja siinä jokin aktiivinen asiakkuus!
 • Ryhmäliikuntatunnin ennakkovaraus tulee perua viimeistään 2 h ennen tunnin alkamista. Jos lunastamattomia varauksia kertyy kolme varausoikeutesi lukkiutuu automaattisesti. Tämä tarkoittaa sitä, että et voi tehdä varauksia tunneille ennen kuin olet käynyt vastaanotossa maksamassa tilin uudelleen aktivointimaksun (10 €).
 • Ryhmäliikuntatunnin ennakkovaraus tulee lunastaa viimeistään 5 minuuttia ennen tunnin alkamista. Jos et lunasta varaustasi tähän mennessä, vapautuu se asiakkaalle, joka voi mahdollisesti olla jonottamassa paikkaa täynnä olevalle tunnille. Sinulle kertyy tästä kuitenkin lunastamaton varaus.
YLEISIMPIÄ KYSYMYKSIÄ ’Miten varaan paikkoja ryhmäliikuntatunneille? / Miten perun varaukseni?’
 • Kirjaudu sisään tunnuksillasi nettisivuillamme ⇒ ’Omat sivut’. Siirry tämän jälkeen kohtaan ’Ryhmäliikuntakalenteri’, jolloin kalenteri aukeaa sinulle. Valitse kalenterista tunti, jolle haluat varata paikan ⇒ Sinulle aukeaa näkymä, josta näet mm. kyseisen tunnin ohjaajan sekä tunnin kuvauksen. Tämän jälkeen klikkaa kohtaa ’Varaa’ ⇒ Sivulle ilmestyy teksti ’Varaus lisätty’ ⇒ Sinulla on nyt tunnille ennakkovaraus!
 • Kirjaudu sisään tunnuksillasi nettisivuillamme ⇒ ’Omat sivut’. Täällä näet kohdan ’Tulevat varauksesi’ ⇒ Klikkaa sitä tuntia, jonka varauksen haluat perua ⇒ Sinulle aukeaa näkymä, josta näet mm. kyseisen tunnin ohjaajan sekä tunnin kuvauksen. Tämän jälkeen klikkaa kohtaa ’Peru’⇒ Sivulle ilmestyy teksti ’Varaus peruttu’ ⇒ Olet nyt perunut ennakkovarauksesi!
’Mistä näen tulevat varaukseni ryhmäliikuntatunneille? Mistä näen käyntini kuntosalilla? Mistä voin muuttaa osoitettani / sähköpostiosoitettani / puhelinnumeroani? Mistä näen milloin asiakkuuteni päättyy? Mistä voin muuttaa salasanaani?’
 • Kirjaudu sisään tunnuksillasi nettisivuillamme ⇒ ’Omat sivut’. Täällä näet tulevat ja menneet varauksesi ryhmäliikuntatunneille sekä kuntosalikäyntisi. Pääset itse muokkaamaan yhteystietojasi sekä vaihtamaan tarvittaessa salasanasi. Näet myös milloin asiakkuutesi päättyy / monta käyntikertaa sinulla on jäljellä.
’En halua vastaanottaa Kunnon Paikan sähköposteja/tekstiviestejä, miten voin estää tämän?’
 • Kirjaudu sisään tunnuksillasi nettisivuillamme ⇒ ’Omat sivut’. Täällä näet kohdat ’Salli sähköpostimarkkinointi’ sekä ’Salli tekstiviestimarkkinointi’. Poista ruutujen ruksit, mikäli et salli markkinointia / lisää ruksit, jos haluat vastaanottaa sähköposteja / tekstiviestejä. HUOM! Ryhmäliikuntatuntien muutoksista / mahdollisista peruutuksista ilmoitetaan aina sähköpostitse tai tekstiviestitse (mikäli tunnin alkuun on alle 12 h). Jos et ole sallinut sähköposti- ja tekstiviestimarkinointia, et saa myöskään kyseisiä ilmoitusta.
’Olen unohtanut salasanani. Mitä teen?’
 • Mene nettisivuillemme kohtaan ’Omat sivut’ –> Täällä näet kohdan ’Unohditko salasanasi? Voit luoda uuden salasanan sähköpostiisi lähetettävän linkin avulla.’ –> Klikkaa tästä ja toimi ohjeiden mukaisesti.
’Tein ennakkovarauksen ryhmäliikuntatunnille, mutta se ei näy asiakaspäätteellä?’
 • Yleisin syy tähän on se, että olet luonut itsellesi kaksi tiliä: sekä sähköpostisi että facebookin kautta. Asiakkuutesi voi kuitenkin olla aktiivinen vain yhdellä tilillä. Jos olet epävarma siitä, että kummalle tilille asiakkuutesi on luotu, ota yhteyttä Kunnon Paikan vastaanottoon.