Tuntikuvaukset

LESMILLS BODYPUMP

LesMills BodyPump on haastavaa sekä hauskaa lihaskuntoharjoittelua ja se sopii kaikille, jotka haluavat tehdä tunnissa koko kehon treenin. Tunnilla käytetään välineinä step-lautaa sekä levytankoa ja -painoja. Tervetuloa tälle maailman suosituimmalle ryhmäliikuntatunnille!

LESMILLS BODYATTACK

LesMills BodyAttack on energinen intervallitreenitunti, jossa yhdistyvät atleettiset askelsarjat sekä voimaa ja kehonhallintaa kehittävät liikkeet. Luvassa tiukkaa treeniä ja kovaa hikoilua!

LESMILLS GRIT STRENGTH

LesMills Grit Strength-tunti on 30 minuuttia kestävä raskas, lihasvoimaa kehittävä harjoitus, jossa harjoitusvastuksina käytetään levytankoa- ja painoja. Musiikki ja liikkeet tarjoavat treenin, joka parantaa hapenottokykyä, lihasvoimaa sekä -kestävyyttä. Tällä tunnilla pääset todellakin haastaamaan itsesi ja kokeilemaan rajojasi! How bad do you want it?

LESMILLS CXWORX

Revolutionary Core Training! 30 minuuttia kestävä LesMills CXWORX on kaikki, mitä tarvitset tehokkaaseen keskivartalotreeniin: Dynaamisten lihaskuntoliikkeiden ja kuminauhan avulla vahvistetaan vatsa-, selkä- ja pakaralihaksia. Liikkeiden vaihtoehtoiset suoritustavat mahdollistavat sen, että tunti sopii sekä aloittelijalle että jo kokeneemmallekkin treenaajalle.

LESMILLS BODYCOMBAT

Haasta kuviteltu vastustajasi inspiroivan musiikin soidessa taustalla! LesMills BodyCombat on laji, josta saat valtavasti voimaa ja energiaa. Tunnilla hyödynnetään eri kamppailulajien, kuten karaten, taekwondon, kung fun, kickboxingin ja muay thain tehokkaita tekniikoita. Release your inner warrior!

LESMILLS SH'BAM

LesMills Sh’bam on tanssillinen tunti, joka kestää 45 minuuttia ja koostuu 12 erityylisestä kappaleesta. Yksinkertaiset, mutta hauskat tanssiliikkeet tekevät tunnista täydellisen tavan kohottaa kuntoa ja samalla koet olevasi tanssilattian tähti! Come as you are, leave as a star!

LESMILLS BODYBALANCE

Les Mills BodyBalance on joogaan ja pilatekseen pohjautuva tunti, jonka liikkeitä rytmittää rauhallinen musiikki. Tunti kehittää liikkuvuutta ja tasapainoa, vahvistaa lihaksia sekä parantaa keskittymiskykyä.

LESMILLS BARRE

Les Mills Barre on moderni versio klassisen baletin harjoituksesta. Tunnin kesto on 30 minuuttia ja se vahvistaa tehokkaasti mm. jalkoja sekä kehon syviä tukilihaksia. Lisäksi Barre antaa sopivasti haasteita myös tasapainolle ja koordinaatiokyvylle. Kaunis musiikki ja balettiin pohjautuva liikekieli ja sanasto luovat tunnille ainutlaatuisen tunnelman. Aikaisempaa kokemusta baletista ei vaadita, tule siis rohkeasti mukaan! Tunnilla et tarvitse jalkineita.

LESMILLS SPRINT

Vie sisäpyöräily aivan uudelle tasolle! Sprint on 30 minuuttia kestävä HIIT-tunti, jossa välineenä käytetään sisäpyörää. Treeni on lyhyt ja intensiivinen, siinä vaihtelevat raskaat työosuudet ja lyhyet lepohetket. Lämmittely on lyhyt, joten suosittelemme tekemään pienen alkulämmittelyn jo ennen tuntia. Tule haastamaan itsesi tälle 30 minuuttia kestävälle matkalle!

KAHVAKUULA

Kahvakuulaharjoittelu on voimailua yksinkertaista painoa nostelemalla ja monien lihasryhmien yhteistä suorittamista. Kahvakuulatreeni kehittää lihaskunnon lisäksi kehon hallintaa, tasapainoa, kestävyyttä ja liikkuvuutta. Kahvakuulia on saatavissa eripainoisia, 4 kilosta 28 kiloon.

RVP

RVP-tunnin alussa tehdään 10-30 minuutin pituinen helppo lämmittely- sekä askellusosuus ja tämän jälkeen luvassa on lihaskuntoharjoittelua, joka keskittyy reisiin, pakaroihin ja keskivartaloon. Tunnilla voidaan käyttää välineitä, kuten levytankoa ja -painoja sekä kuminauhaa, mutta liikkeitä tehdään myös kehonpainoa hyväksi käyttäen.

YIN JOOGA

Yin Jooga on sidekudosten vahvistamiseen ja venyttämiseen keskittyvä rauhallinen joogamuoto, jossa mieli rentoutuu. Tältä tunnilta saat apua eteenkin lantion alueen sekä alaselän jumeihin. Rauhallinen eteneminen liikkeestä toiseen mahdollistaa henkilökohtaisen ohjauksen, jonka ansiosta pääset nauttimaan joogasta juuri sinulle sopivalla tavalla. Yin Jooga sopii kaikille! Mukaan kannattaa varata lämpimät vaatteet sekä halutessasi pieni tyyny tai huopa, jolla saat muokattua asentoja sinulle sopiviksi. Tunnilla ei tarvita kenkiä.

VINYASA JOOGA FLOW

Vinyasa Jooga Flow on laji jossa keskitytään yhdistämään joogahengitys eri asanoihin. Se kehittää sekä liikkuvuutta että voimaa. Tunnilla edetään dynaamisesti asanasta toiseen ja jokainen tunti on erilainen. Vinyasa Jooga Flow pitääkin sisällään vaikutteita useista eri joogan tyylisuunnista.

TERVE SELKÄ

Keskivartaloa ja selkää vahvistava tunti, jossa keskitytään selän hyvinvointiin erilaisten lihaskunto- ja liikkuvuusharjoitteiden avulla.

ZUMBA
LAVIS

Lavis-lavatanssijumppa on hauska, helppo ja hikinen liikuntamuoto, joka perustuu lavatanssiaskeleiden ja jumpan välimuotoon. Lavista tanssitaan yksin, joten ei ole vaaraa että kukaan talloo varpaille. Tunnilla tanssitaan tuttuja lavatanssilajeja kuten humppa, jenkka, rock/jive, cha cha ja samba.

Bike 45

45 minuutin mittainen keskiraskas sisäpyöräilytunti, joka sopii aloittelijoista kokeneisiin polkijoihin.

Bike 60

60 minuutin mittainen sisäpyöräilytunti. Tämä sisäpyöräilytunneista raskain tarjoaa sinulle kovan treenin pitkillä työosuuksilla ja lyhyillä palautusjaksoilla.

Koskikatu 25 (Kauppakeskus Rinteenkulma)
www.mandragora.fi

 -10 % kaikki myymälän ja kahvilan tuotteet. Edun saat näyttämällä voimassa olevan asiakkuutesi. Voimassa oleva asiakkuus näkyy, kun kirjaudut nettisivuiltamme omiin asiakastietoihisi ('Omat sivut').

Rovakatu 21
www.yuca.fi

-10 % ruokatuotteista. Edun saat näyttämällä voimassa olevan asiakkuutesi. Voimassa oleva asiakkuus näkyy, kun kirjaudut nettisivuiltamme omiin asiakastietoihisi ('Omat sivut').

Pekankatu 3
www.aitopilatesrovaniemi.fi

Katso Aitopilateksen tarjoamat edut asiakkaillemme täältä.

Rovakatu 24
www.hiusstudiovogue.fi

 -10 % normaalihintaisista palveluista. Edun saat näyttämällä voimassa olevan asiakkuutesi. Voimassa oleva asiakkuus näkyy, kun kirjaudut nettisivuiltamme omiin asiakastietoihisi ('Omat sivut').

Rovakatu 21
www.cafebar21.fi

 -10 % ruokatuotteista. Edun saat näyttämällä voimassa olevan asiakkuutesi. Voimassa oleva asiakkuus näkyy, kun kirjaudut nettisivuiltamme omiin asiakastietoihisi ('Omat sivut').

Valtakatu 21
http://hostelcafekoti.fi

-10 % kaikki ruoka- ja juomatuotteet. Edun saat näyttämällä voimassa olevan asiakkuutesi. Voimassa oleva asiakkuus näkyy, kun kirjaudut nettisivuiltamme omiin asiakastietoihisi ('Omat sivut').

Rovakatu 13 L 7
www.fysiokouta.fi

Katso Fysiokeskus Koudan tarjoamat edut asiakkaillemme täältä.

www.rops.fi

RoPS tarjoaa asiakkaillemme vaihtuvia etuja, joista tiedotamme netti- ja facebooksivuillamme.

www.roifoto.fujikuvat.fi

Roifoto tarjoaa asiakkaillemme vaihtuvia etuja:  -20 % tilatuista valokuvista. Tilaukset voi tehdä joko liikkeessä, www.roifoto.fi tai Fujikuvat-appin kautta (Roifoton liikkeen numero on 1499). Alennus lasketaan kuvia noudettaessa. Tarjous on voimassa 30.9.2020 asti.