Tuntikuvaukset

LESMILLS BODYPUMP

LesMills BodyPump on haastavaa sekä hauskaa lihaskuntoharjoittelua ja se sopii kaikille, jotka haluavat tehdä tunnissa koko kehon treenin. Tunnilla käytetään välineinä step-lautaa sekä levytankoa ja -painoja. Tervetuloa tälle maailman suosituimmalle ryhmäliikuntatunnille!

LESMILLS BODYATTACK
LesMills BodyAttack on energinen intervallitreenitunti, jossa yhdistyvät atleettiset askelsarjat sekä voimaa ja kehonhallintaa kehittävät liikkeet. Luvassa tiukkaa treeniä ja kovaa hikoilua!
LESMILLS GRIT STRENGTH
LesMills Grit Strength-tunti on 30 minuuttia kestävä raskas, lihasvoimaa kehittävä harjoitus, jossa harjoitusvastuksina käytetään levytankoa- ja painoja. Musiikki ja liikkeet tarjoavat treenin, joka parantaa hapenottokykyä, lihasvoimaa sekä -kestävyyttä. Tällä tunnilla pääset todellakin haastaamaan itsesi ja kokeilemaan rajojasi! How bad do you want it?
LESMILLS CORE®

LESMILLS CORE® on Les Millsin personal trainereiden kehittämä keskivartalon hallinta- ja lihaskuntotunti. Tehokkaiden selkä- ja vatsalihasliikkeiden lisäksi tunnilla treenataan mm. pakaralihaksia ja lantion alueen hallintaa. Apuvälineenä joissakin kappaleissa käytetään kuminauhaa ja levypainoja. Tunti parantaa funktionaalista voimaa, tasapainoa ja liikkuvuutta sekä auttaa ymmärtämään keskivartalon lihasten merkityksen terveyden kannalta.

LESMILLS BODYCOMBAT
Haasta kuviteltu vastustajasi inspiroivan musiikin soidessa taustalla! LesMills BodyCombat on laji, josta saat valtavasti voimaa ja energiaa. Tunnilla hyödynnetään eri kamppailulajien, kuten karaten, taekwondon, kung fun, kickboxingin ja muay thain tehokkaita tekniikoita. Release your inner warrior!
FIESTA

Fiesta = hauska, energinen ja hikinen! Pääset tutustumaan tanssityyleihin laidasta laitaan ja luvassa voi olla muun muassa salsaa, hiphoppia, jivea tai discoa. Tärkein tanssityyli on kuitenkin jokaisen oma tyyli! Koreografiat ovat aina yhden kappaleen mittaisia. Tällä tunnilla pääset heittämään aivot narikkaan ja nauttimaan, fiilis on taatusti korkealla! 

LESMILLS BODYBALANCE
Les Mills BodyBalance on joogaan ja pilatekseen pohjautuva tunti, jonka liikkeitä rytmittää rauhallinen musiikki. Tunti kehittää liikkuvuutta ja tasapainoa, vahvistaa lihaksia sekä parantaa keskittymiskykyä.
LESMILLS BARRE
Les Mills Barre on moderni versio klassisen baletin harjoituksesta. Tunnin kesto on 30 minuuttia ja se vahvistaa tehokkaasti mm. jalkoja sekä kehon syviä tukilihaksia. Lisäksi Barre antaa sopivasti haasteita myös tasapainolle ja koordinaatiokyvylle. Kaunis musiikki ja balettiin pohjautuva liikekieli ja sanasto luovat tunnille ainutlaatuisen tunnelman. Aikaisempaa kokemusta baletista ei vaadita, tule siis rohkeasti mukaan! Tunnilla et tarvitse jalkineita.
KEHONHUOLTO

Kehonhuolto on rentouttava tunti, joka sisältää venyttelyä, lihasten hierontaa palloja apuna käyttäen, pehmeitä liikkeitä sekä hengitys- ja rentoutusharjoituksia. Tunnin päätavoitteena on oman kehon kuuntelu sekä hyvä olo ja se vie ajatuksesi pois arkipäivän kiireistä. Tunti soveltuu niin aloittelevalle kuin kokeneellekkin liikkujalle.

RVP
RVP-tunnin alussa tehdään 10-30 minuutin pituinen helppo lämmittely- sekä askellusosuus ja tämän jälkeen luvassa on lihaskuntoharjoittelua, joka keskittyy reisiin, pakaroihin ja keskivartaloon. Tunnilla voidaan käyttää välineitä, kuten levytankoa ja -painoja sekä kuminauhaa, mutta liikkeitä tehdään myös kehonpainoa hyväksi käyttäen.
YIN JOOGA
Yin Jooga on sidekudosten vahvistamiseen ja venyttämiseen keskittyvä rauhallinen joogamuoto, jossa mieli rentoutuu. Tältä tunnilta saat apua eteenkin lantion alueen sekä alaselän jumeihin. Rauhallinen eteneminen liikkeestä toiseen mahdollistaa henkilökohtaisen ohjauksen, jonka ansiosta pääset nauttimaan joogasta juuri sinulle sopivalla tavalla. Yin Jooga sopii kaikille! Mukaan kannattaa varata lämpimät vaatteet sekä halutessasi pieni tyyny tai huopa, jolla saat muokattua asentoja sinulle sopiviksi. Tunnilla ei tarvita kenkiä.
ZUMBA

Tunne rytmi, nauti musiikista.. Löydä tanssi! Zumba yhdistaa kuumat rytmit ja helposti seurattavat liikkeet. Tunnilla tehdään useita yhden kappaleen pituisia koreografioita. Zumban perusrytmejä ovat muun muassa merengue, reaggeton, salsa, cumbia ja calypso. Tunti sopii jokaiselle, joten let’s Zumba!

Bike 45
45 minuutin mittainen keskiraskas sisäpyöräilytunti, joka sopii aloittelijoista kokeneisiin polkijoihin.
Bike & Body

Tunnin ensimmäiset 30 minuuttia poljetaan ja toinen 30 minuuttia sisältää lihaskuntotreeniä koko keholle.

Kunnon Paikan yhteistyökumppaneiden edut Kunnon Paikan jäsenille

Bar & Yuca

Rovakatu 21
www.yuca.fi

-10 % ruokatuotteista. Edun saat näyttämällä voimassa olevan asiakkuutesi. Voimassa oleva asiakkuus näkyy, kun kirjaudut nettisivuiltamme omiin asiakastietoihisi ('Omat sivut').

Yuca

Pekankatu 3
www.aitopilatesrovaniemi.fi

Katso Aitopilateksen tarjoamat edut asiakkaillemme täältä.

Bar & Cafe 21

Rovakatu 21
www.cafebar21.fi

 -10 % ruokatuotteista. Edun saat näyttämällä voimassa olevan asiakkuutesi. Voimassa oleva asiakkuus näkyy, kun kirjaudut nettisivuiltamme omiin asiakastietoihisi ('Omat sivut').

Hostel Café KOTI

Valtakatu 21
http://hostelcafekoti.fi

-10 % kaikki ruoka- ja juomatuotteet. Edun saat näyttämällä voimassa olevan asiakkuutesi. Voimassa oleva asiakkuus näkyy, kun kirjaudut nettisivuiltamme omiin asiakastietoihisi ('Omat sivut').

Fysiokeskus Kouta

Rovakatu 13 L 7
www.fysiokouta.fi

Katso Fysiokeskus Koudan tarjoamat edut asiakkaillemme täältä.

RoPS

www.rops.fi

RoPS tarjoaa asiakkaillemme vaihtuvia etuja, joista tiedotamme netti- ja facebooksivuillamme.

Roifoto

www.roifoto.fujikuvat.fi

Roifoto tarjoaa asiakkaillemme vaihtuvia etuja:  -20 % tilatuista valokuvista. Tilaukset voi tehdä joko liikkeessä, www.roifoto.fi tai Fujikuvat-appin kautta (Roifoton liikkeen numero on 1499). Alennus lasketaan kuvia noudettaessa.